2022

Vi planerar två kullar under kommande år, om allt löper på enligt berkäkning förväntas valpar födas mellan mitten av januari till mitten av mars.

Vi förbehåller oss fri prövningsrätt att välja hem till våra valpar.

KULL 1

 • Mastrells Nellie SE12324/2019

  HD A/A Index 115
  PLL fri
  Utställd ÖKL, Excellent, inne har 2 CERT i Sverige, 1 NORDIC CERT samt (Reserv Cert i Finland)

  Nellie är en pigg och alert tik som älskar uppmärksamhet och är alltid med på noterna och är den första att hänga på om det är någon aktivitet på gång. Hon är kommunikativ och kontaktsökande, älskar att vara nära och sover gärna under täcket. Lika gärna som att vara ute och fånga möss o sork lika gärna myser hon i soffan ihop med människoflocken. För mer info och bilder om Nellie se även hennes egen flik under våra hundar.

  HD Index för kullen är 115
  Inavelsgrad 0,2 %

 • Maendeleo Bussiga Set SE18722/2018

  HD A Index 114
  PLL fri
  BPH
  Utställd ÖKL Excellent

  Robban som han kallas för har ett mycket trevligt temperament och lynne, social och trevlig mot både människor och hundar. Älskar uppmärksamhet och att sitta i knäet. Bor på gård med flera andra hanhundar i varierande åldrar samt hästar. Går lös på gården ihop med dom andra. Visar inget intresse för jakt för något annat än möss och liknande.

  Ingen av hundarna har benägenhet att jaga annat än sork och råttor. I skog och mark vistas de lösa och avviker inte från sin människoflock.
  Vi har valt Robban till Nellie eftersom vi tror att de kompletterar varandra väl, både utseendemässigt men även i temperamentet, bägge är kontaktsökande och vill vara till lags. Vi hoppas på trevliga, pigga och vakna gårdshundar som är uppmärksamma och sociala. Valparna från denna kombination ser fram emot någon form av träning eller aktivering exv. agility, rallylydnad, barn hunt eller nosework.

 • Robban

 • Gos stund

 • Trött men vill ha godis

KULL 2

 • Mastrells Lotta SE49723/2017

  HD A Index 110,
  PLL fri
  Utställd ÖKL Excellent, 1 CERT

  Lotta är en pigg och alert tik som älskar uppmärksamhet, vill gärna ha koll på läget. Hon är kommunikativ och kontaktsökande, älskar att vara nära och sover gärna under täcket. Lika gärna som att vara ute och fånga möss o sork lika gärna myser hon i soffan ihop med människoflocken. För mer info och bilder om Lotta se även hennes egen flik under våra hundar.

  HD Index för kullen är XXX
  Inavelsgrad 0,0%