2. jan, 2020

2019 års sista inlägg

Sista månaden 2019 har kantats av sorger och farväl, det blev väldigt mycket på kort tid vilket naturligtvis påverkar hela tillvaron. Vi har fått ta farväl av älskade familjemedlemmar där vissa funnits hos oss i väldigt många år och saknaden är naturligtvis stor.Den 19 december tvingades vi säga farväl till yngsta dotterns fina tävlingshäst efter ett hastigt sjukdomsförlopp vilket har påverkat oss oerhört. Det har gjort att både hemsidan och bloggen har fått stå tillbaka.

Dock deltog vi med både Nellie och Lotta på Stora Stockholm den 15 december och bägge fick fin kritik och bra omdöme i sina respektive klasser. Bland alla juniortikar som var med i rasen kom Nellie tvåa med Excellent och CK i bedömning. Även Lotta fick Excellent i öppen klass. Även om de fina resultaten kom bort lite i sorgen över alla djur.

Nyårsafton tillbringade vi på hemmaplan med ett gäng hundar sovande i soffan vid tolvslaget, föga påverkade av fyrverkerier. Ibland tror man inte att de hör överhuvudtaget 🙂.

Detta inlägg får avsluta bloggen för 2019 och nu ser vi med tillförsikt fram emot 2020 och hoppas på lite mer positiva händelser.